Om EK Tømrer

EK Tømrer- & Snedkerfirma ApS blev grundlagt i 1978 af daværende indehaver Ejner Kristensen. Heraf stammer det i dag kendte navn for Ikast-virksomheden EK Tømrer- & Snedkerfirma.

I dag er det tømrermester Lars Andersen der varetager den daglige ledelse af virksomheden.

EK Tømrer- & Snedkerfirma ApS består i dag af et team sammensat af kompetente og faglærte medarbejdere, fordelt på både tømrersvende, lærling og snedker. Virksomheden har base på Grøddevej i Ikast, hvor både vores store opvarmede værksted, tilhørende kontorlokale samt personalerum har placering. Dagligt har vi arbejdsopgaver forskellige steder i den centrale del af Midtjylland.

EK Tømrer- & Snedkerfirma ApS er leveringsdygtige i professionelt håndværk og leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi udfører alt inden for traditionelt tømrer- og snedkerarbejde efter kundens ønsker og behov. Med eget maskinsnedkeri kan Vi ligeledes tilbyde fremstilling af produkter lige efter kundens ønske i alt inden for fx skabe, messeudstyr, døre, vinduer m.v. EK Tømrer- & Snedkerfirma leverer kvalitetsarbejde med respekt og hensyn til det eksisterende bygningsværk ved renovering. Vi er klar med vejledning, der bygger på mange års erfaring i tømrer- og snedkerfaget og vi rydder altid pænt op efter endt arbejde.

Som medlem af dansk byggeri kan vi tilbyde byggegaranti, som er din garanti for at EK tømrer- og snedkerfirma lever op til den forventede og lovede kvalitet.

Vores værdier

Tradition:

Hos EK Tømrer- & Snedkerfirma arbejder vi meget med de oprindelige håndværks traditioner. Vi arbejder med kvalitetsbevidsthed, og er engagerede i alt hvad vi gør, så vores kunder opnår tryghed og bliver tilfredse med deres resultat.

Passion:

Vores passion for godt håndværk er det der skaber stolthed. Det giver trivsel på vores arbejdsplads og skaber det ideelle arbejdsmiljø.

Service:

Hos EK Tømrer- & Snedkerfirma mener vi det er vigtig at vores kunder modtager en ordenlig service. Vores fokus er rettet mod kundernes behov og vi ligger stor vægt på at være konkurrencedygtige, og opbygge et godt samarbejde.

Kontakt os

C.I.-Byg ApS & EK Tømrer

Din garanti

Byg Garanti logo

Mærkesager

Vi støtter Børn, unge & kræft