Om C.I.-Byg

Effektivt, grundigt og omhyggeligt

Jeg har 12 års erfaring som tømrer og jeg elsker mit fag!

Jeg gør en ære i at udføre et stykke arbejde effektivt, grundigt og omhyggeligt! Jeg tager mig god tid til at udarbejde de bedste tilbud til konkurrencedygtige priser, samt at rådgive mine kunder fyldestgørende.

Jeg er klar over, hvilken betydning det har for kunden at der ryddes pænt op efter færdiggjort projekt. Du kan derfor altid regne med, at servicen er i top.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Høj kvalitet når det gælder materialer og mit håndværk

Mit navn er Carsten Isaksen. Jeg er født i 1986 og opvokset i midtjylland, hvor jeg i dag bor sammen med min kæreste, barn og hund.

Jeg renoverer løbende mit eget hus fra top til tå. Mange vil beskrive det som en stor mundfuld, men ingen opgaver er for store eller små til mig. Jeg er løsningsorienteret og elsker faglige udfordringer. Personligt vil jeg hellere være omhyggelig, fremfor at vælge de hurtigste og billigste løsninger. Jeg prioriterer høj kvalitet både når det gælder materialer og mit håndværk.

Jeg har været utroligt glad for mine hidtidige ansættelser som tømrer, men har altid haft en spirende drøm om at starte egen tømrervirksomhed. Da rette tid og sted viste sig i begyndelsen af 2015, var jeg så heldig at have et godt bagland, i form af venner og familie, til at støtte op om og hjælpe mig i gang med drømmen.

CI Byg - logo